“Parabolik Ralli!” Popüler Analistten 3 Altcoin için Tahminler!

Kripto para piyasası yeni bir yükseliş ivmesi yakaladı. Uzun süredir sessiz bekleyen XRP güçlü bir çıkış yapıyor. Bunun yanında lider altcoin Ethereum rakibi Solana da ısınma turlarına başladı. Geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, Solana’nın üç yıl önce tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmadan önce tanık olunan bir modeli tekrarlıyor olabileceğini düşünüyor. Analist ayrıca, BEAM ve TOKEN için yükseliş tahminlerini paylaşıyor.

Inmortal, SOL için 500 dolara bir ralli öngörüyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, lider kripto Bitcoin’in 65 bin dolara ulaşan koşusu piyasada yeni bir yükseliş dalgasını tetikledi. Altcoin piyasasında XRP gibi bazı tokenler performanslarıyla göz dolduruyor. Bu pozitif atmosferde, Inmortal takma adlı analist, Solana’nın bu yılın başlarında kısa bir süreliğine 200 doların üzerine çıktıktan sonra iki günlük grafikte bir dizi yüksek-düşük yükselişler kaydettiğini söylüyor. Analiste göre SOL, 2021’in 2. ve 3. çeyreğinde, Solana’nın 24 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 dolara, yani %979’un üzerinde bir artışla parabolik bir dalgalanmayı ateşlemesinden hemen önce aynı modeli gösterdi. Bu bağlamda analist, “Zaman düz bir çemberdir.” diyor.

Kaynak: Inmortal

Grafiğine göre analist, SOL’un 500 dolar civarında yeni bir rekor seviyeye doğru yükseleceğini tahmin ediyor. Bu arada, yazı sırasında SOL günlük bazda %2,5 artışla 160 dolardan işlem görüyordu.

Analist, BEAM’den 0,03 dolara ulaşan bir ralli bekliyor!

Inmortal ayrıca oyun altcoin’i Beam’de (BEAM) de yükselişe geçti. Analist, BEAM’in destek olarak 0,016 doları geri kazandıktan sonra 0,03 doların üzerine çıkacağını öne süren bir grafik paylaşıyor. Bu doğrultuda analist, “BEAM için alışveriş günü.” diyor.

Kaynak: Inmortal

Bu arada, yazı sırasında BEAM, günlük bazda %4,6 kazançla 0,01802 dolardan işlem görüyordu. Böylece altcoin haftalık kazançlarını yaklaşık %19’a çıkardı.

Analist: Bu altcoin bir boğa düzeni sergiliyor!

Son olarak analist, gerçek dünya varlıkları (RWA) protokolü TokenFi’nin (TOKEN) yerel varlığına dönerek, altcoinin 0,08 dolarlık desteği geri aldıktan sonra şu anda bir boğa düzeni sergilediğini söylüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Bu hafta ETH ETF’yi onaylarlarsa, bence tokenizasyon/RWA oyunları uçmalı. TOKEN benim favorilerimden biri. Fiyat kilit seviyenin üzerine geri döndü. Sapma ayarı tamam. Sektöre liderlik ediyor.

Kaynak: Inmortal

Bu arada, yazı sırasında TOKEN, gün içinde %0,69 kayıpla 0,08049 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte TOKEN, haftalık grafiğinde %22’nin üzerinde artış kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir